Wednesday, January 16, 2008

ΠΕΣ ΠΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ..(ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ)

ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΟΛΙΤΗ»

Τελικά θεωρώ ότι πιάσατε επαξίως πάτο κι εσείς και τ’ αφεντικά σας, που σας χρησιμοποιούν.
Όχι φυσικά ότι σας είναι άγνωστο το τοπίο…
Για να μην ξοδεύω άλλη φαιά ουσία:
1. Αριθμός Πρωτοκόλλου αίτησης για διάνοιξη παρακαμπτηρίου οδού στη θέση «Κουκουβά» - δεν ξέρετε και τι σας γίνεται συν τοις άλλοις- προς το δήμο Ομηρούπολης μαζί με άλλους ιδιοκτήτες της περιοχής: 3420/18/8/2003
2. Βεβαίωση δήμου Ομηρούπολης Αρ. Πρωτ. 143/14/1/2008 με υπογραφή του αντιδημάρχου Ομηρούπολης Γιώργη Κούνουπα, στην οποία βεβαιώνεται ότι η παρακαμπτήριος «κατασκευάστηκε με ιδία μέσα του δήμου το έτος 2003 κατόπιν της με αριθμό πρωτοκόλλου 3420/18-8-2003 αίτησης ιδιοκτητών αγροτεμαχίων της περιοχής.»
3. Για τους γνωρίζοντες, η συγκεκριμένη περιοχή του Κουκουβά στην οποία χαράχτηκε η παρακαμπτήριος, αφορά περιοχή αγροτεμαχίων που φτάνει μέχρι και τη Λιβάδα, γι αυτό και συνυπογράφεται το αίτημα κι από άλλους.
Δεν απαιτώ τη συγγνώμη σας, αφού αυτή εμπίπτει σε συμπεριφορά ανθρώπων με «τσίπα», που αναγνωρίζουν τα λάθη τους.
Επιβεβαιώσατε στο έπακρον τον επικίνδυνο και νοσηρό ρόλο που παίζετε εσείς και οι πάτρωνές σας για την πολιτική ζωή του τόπου, μετερχόμενοι σε έναν ανηλεή αγώνα εμπάθειας και προσωπικής μου σπίλωσης, επιθυμώντας την εξόντωσή μου, γιατί δεν αντιλαμβάνεστε ότι υπηρετώ ως απλός φαντάρος σε αυτή τη θέση και όχι ως πολιτικός καριέρας των αστικών κομμάτων, που είναι δέσμιος κυκλωμάτων.
Ταυτόχρονα στοχοποιείτε τον αγώνα της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ομηρούπολης για την προστασία της Κλειδούς, προσπαθείτε να μειώσετε και να θίξετε τη δράση της με κίβδηλα στοιχεία εναντίον μου που αποδεικνύουν ότι για όλα είστε ικανοί.
Σε αυτή τη φάση απαντώ πολιτικά, αν και έχετε πλέον υπερβεί κάθε όριο λαϊκισμού, κιτρινισμού και πολιτικής αλητείας, σεβόμενος την πολιτική μου ιστορία, το κόμμα μου και την παράταξη που έχω την τιμή να ηγούμαι.
Απαιτώ τη δημοσίευση της παρούσης πρωτοσέλιδα, προς αποκατάσταση της αλήθειας που βάναυσα και με δολιότητα παραποιήσατε και αποκρύψατε με σκοπό να με θίξετε και να με συκοφαντήσετε.
Επιφυλάσσομαι όμως, από δω και στο εξής αν χρειαστεί, να διεκδικήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Όσο για τον επισπεύδοντα κ. Παπαληό που επί δημαρχίας του έγινε το έργο, αλλά… δε γνωρίζει τίποτα, ήταν και παραμένει άξιος της αδιαφορίας του.
Τελεία και παύλα.
ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ

No comments: