Saturday, January 19, 2008

Προειδοποιητική βολή για να σταματήσουμε τους αγώνες;

Απάντηση του Λουκά Μπαχά, στελέχους της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Δ. Ομηρούπολης, προς την εφημερίδα ‘πολίτης’.

Ο απλός πολίτης παρακολουθεί για μια ακόμη φορά έντονα προβληματισμένος και συνάμα εξοργισμένος και αηδιασμένος τα τεκταινόμενα στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Υπουργός Απασχόλησης με παράνομη βίλα και ανασφάλιστους αλλοδαπούς εργαζόμενους, Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού ευτελίζει θεσμούς και ανθρώπινες αξιοπρέπειες, σοσιαλίζοντες δημοσιογράφοι να διακινούν πακτωλό χρημάτων και να συναλλάσσονται με την εξουσίας για να αποφύγουν φορολογικούς ελέγχους κλπ. Σε τοπικό επίπεδο ανακαλύψατε κάποιο ανάλογο θέμα , εμφανίζοντας μέσα στο δάσος της Κλειδούς την «πολυτελή βίλα» του επικεφαλής της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Δ. Ομηρούπολης, αφήνοντας υπονοούμενα για ανίερες συναλλαγές του με την Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου.

Στην ουσία ρίχνετε προειδοποιητική βολή για να αποτρέψετε τους ανθρώπους του συνδυασμού λέγοντάς τους:

  1. Σταματήστε να αγωνίζεστε για τα δάση της Κλειδούς, του Αγίου Στεφάνου, του Αγίου Δημήτρη και αφήστε τα οικόπεδα με θέα αυτών των περιοχών , βορά στις αδηφάγες ορέξεις των σημερινών μελλοντικών επενδυτών
  2. Σταματήστε να ζητάτε ουσιώδεις ελέγχους στα οικονομικά του Δήμου Ομηρούπολης, αποδεχτείτε τις συνοπτικές διαδικασίες για να κλείσουν όλα μαλακά και αναίμακτα.
  3. Σταματήστε να αγωνίζεστε για τη δημοτική περιουσία του Αίπους και αφήστε την να δοθεί έναντι πινακίου φακής σε μεγαλόσχημους επενδυτές.
Τέλος πάντων άσκοπα αγωνίζεστε σε μια κοινωνία που όλα έχουν την τιμή τους, όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται. Παγχιακά και όχι μόνο είναι σε όλους μας γνωστό το επαγγελματικό και πολιτικό ήθος του επικεφαλής της παράταξής μας Μάρκου Σκούφαλου. Όσο για τον πρώην δήμαρχο Ομηρούπολης, δεν είχαμε την απαίτηση να γνωρίζει το θέμα μιας και υπήρξε θεατής – δήμαρχος όλων των σοβαρών προβλημάτων του Δήμου μας.

No comments: