Friday, March 30, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς τους δημότες μας που μας ψήφισαν. Ευχαριστεί όλους εκείνους που μέσα σε ένα κλίμα ρουσφετιών, εκβιασμών, πιέσεων και ψευτοδιλημμάτων προερχόμενων από τις άλλες τρεις παρατάξεις των γνωστών κομμάτων εξουσίας, άντεξαν και τίμησαν την παράταξή μας, εκτινάσσοντας το ποσοστό της στο 22,1%, δικαιώνοντας τους αγώνες μιας οκταετίας, δικαιώνοντας και τις προσπάθειες του δημοτικού μας συμβούλου Γιώργη Παντελίδη.

Για την Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών η εκλογική μάχη δόθηκε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα και ήθος την Κυριακή στις 15 Οκτώβρη. Επομένως το παιχνίδι της δεύτερης Κυριακής που επιβάλλεται από τον καλπονοθευτικό εκλογικό νόμο δεν μας αφορά, δεν μας αγγίζει, δε θα κάνουμε πρόβλημα δικό μας το δικό τους πρόβλημα.

Οι αρχές και αξίες μας δε μας επιτρέπουν να βαφτίζουμε το κρέας ψάρι, να βαφτίζουμε τους μέχρι πρότινος αντιπάλους μας από όψεις του φθαρμένου δικομματικού πολιτικού σκηνικού σε αγνές παρθένες.

Εμμένουμε στις απόψεις μας ότι είναι ανεπαρκείς για τις ανάγκες του τόπου, υποτελείς στις αντιλαϊκές επιλογές της κεντρικής εξουσίας και της εκάστοτε κυβέρνησης.

Πρέπει να καταδικαστεί αυτή η στημένη διαδικασία των δήθεν αντιπάλων και οι φίλοι και ψηφοφόροι μας να περάσουν με ψηλά το κεφάλι μέσα από τις συμπληγάδες των πιέσεων και των εκβιασμών όπως ήδη έπραξαν και να αφήσουν τους δύο μονομάχους με τους πολιτικά ανήθικους ψιθύρους τους να βγάλουν τα κάρβουνα από τη φωτιά.

Εμείς ψηφίσαμε, μας περιμένει πολλή δουλειά και αγώνας υπερασπίζοντας και προάγοντας τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών μας.

No comments: