Thursday, March 22, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΥΓΩΝΥΜΑ

Η περιοδεία της παράταξης στο δημοτικό διαμέρισμα των Αυγωνύμων, απέδειξε κι αυτή τη φορά την απουσία της δημοτικής αρχής από τα πάγια προβλήματα των κατοίκων, οι οποίοι είναι αφημένοι τόσο από τη συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση που ενώ εκπροσωπείται στο χωριό, ουδέν έπραξε.

Γεγονός πάντως είναι η πολιτική σύμπραξη των δύο παρατάξεων άσχετα από τα παλιά ή νέα ονόματά τους οδήγησε κι εδώ στο τέλμα την κατάσταση.

Συγκεκριμένα:

  • Ελλιπής Φωτισμός στις παρόδους.
  • Ανύπαρκτη συντήρηση στα σοκάκια.
  • Έρμαιο το χωριό του κάθε εργολάβου που καλώς δραστηριοποιείται, όμως δεν μπορεί τα μπάζα του να τα αφήνει μέσα στο χωριό και προσθετικά να υπάρχει μια απαράδεκτη εικόνα.
  • Η υπογείωση των καλωδίων και των άλλων υποδομών όνειρο θερινής νυκτός παρόλο που η παράταξή μας 8 χρόνια βάζει το ζήτημα χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτε.
  • Ανύπαρκτη στήριξη των τουριστικών υποδομών στη βάση της παραδοσιακού χαρακτήρα του χωριού ώστε και οι τριβές να αποφεύγονται και το χωριό να είναι πόλος έλξης λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του.

Η παράταξή μας από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει αυτά τα προβλήματα που δυστυχώς για πολλοστή φορά τα βρίσκει και πάλι άλυτα.

No comments: