Sunday, March 18, 2007

ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΟΥ

Σχετικά με τις δηλώσεις του Νομάρχη Χίου στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αναφέρει ότι «πήραν τα μυαλά μας αέρα με το εκλογικό μας ποσοστό» έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης δεν περίμενε να πάρει το ποσοστό του 22,1%, για να υπερασπίσει την προστασία της Κλειδούς και της ευρύτερης περιοχής. Η πολιτική της ιστορία και η συνέπεια λόγων και έργων σε τέτοιας υφής ζητήματα είναι δεδομένη εδώ και οκτώ χρόνια. Άλλο αν ο κ. Νομάρχης έχει καβαλήσει το καλάμι και δεν έχει καιρό να μελετήσει την πολιτική μας ιστορία.

Ο αγώνας για το δίκιο, για τα δικαιώματα του ανθρώπου, για την υπεράσπιση μιας περιοχής από τα αδηφάγα συμφέροντα οικοπεδοφάγων και επενδυτών στους οποίους ανοίγει την όρεξη η πολιτική της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, δεν είναι συνάρτηση ενός εκλογικού ποσοστού, αλλά είναι συνάρτηση στάσης ζωής. Και 1% να είχαμε και 56% τα ίδια θα λέγαμε. Ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός διακρίνει αυτούς που θήτευσαν και εξακολουθούν να θητεύουν στα σαλόνια της εξουσίας του δικομματισμού και όχι εμάς.

No comments: