Thursday, March 22, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες του δήμου Ομηρούπολης.

Αυτή τη φορά στο δήμο μας υπάρχει η αντικειμενική δυνατότητα, υπάρχει η συγκυρία, υπάρχει η δική σας εκφρασμένη θέληση και η δική μας αγωνιστική στάση ,ώστε να αλλάξουμε το φθαρμένο πολιτικό σκηνικό, που ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί το δήμο μας.

Εμείς , της «Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Ομηρούπολης», στρατευθήκαμε από διαφορετικούς πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους, στηριζόμενοι στην οκτάχρονη εμπειρία μας, για να υπηρετήσουμε τα δίκαια και αυτονόητα, των απλών ανθρώπων του δήμου μας που μας τα κατάντησαν ζητούμενα.

Να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπειά μας από Σωτήρες και μνηστήρες, που για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και οφέλη, φαλκιδεύουν τις δικές μας προσδοκίες και οράματα.

Να διαφυλάξουμε τη ζωή μας, από τους επαγγελματίες της πολιτικής που υφαρπάζουν την ψήφο μας με ρουσφέτια, ταξίματα, εκβιασμούς και δόλο.

Παραμένουμε Όρθιοι, δίπλα σας, έχοντας ερμητικά κλειστή την ψυχή μας στα «δώρα» τους. Μην αφεθείτε έρμαιοι στις Σειρήνες τους.

Αντισταθείτε στο τέλμα της ΠΑΚ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του κ. Παπαληού που καταχρέωσε και απαξίωσε το δήμο.

Αντισταθείτε στους «Πολίτες Ομηρούπολης» του κ. Μούνδρου που ανακατεύουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με τη δράση στα κοινά, ζητώντας την ψήφο σας για να μετατρέψουν το δήμο σε ανώνυμη εταιρεία.

Αντισταθείτε στην επαγγελλόμενη αναγέννηση της «Αναγέννησης Ομηρούπολης» του εκ μεταγραφής κ. Μαλαφή, που θυμίζει τα καθρεφτάκια του Κολόμβου προς τους ιθαγενείς, ενώ είναι γνωστή η 8χρονη απραξία του στο δήμο Αμανής.

Τους γνωρίζετε. Τους μάθατε. Μην τους αφήσετε να σας παραπλανήσουν.

Θα είναι βαρύ το τίμημα μιας ακόμα χαμένης ευκαιρίας για το δήμο μας, για όλους εμάς, για τα παιδιά μας.

Στους ανθρώπους μας δεν υπάρχει η λογική της προσωπικής εξυπηρέτησης, του «βολέματός» των συγγενών μας ή των συνεργατών μας.

Δεν εξοφλούμε πολιτικά γραμμάτια σε κυβερνητικούς ή οικονομικούς παράγοντες. Εγγυόμαστε την αλλαγή στα δημοτικά μας δρώμενα, τη δημιουργική πορεία προς τα μπρος, την προβολή του «εμείς» έναντι του «εγώ», την απαλλαγή μας από όσα μας πληγώνουν τα τελευταία χρόνια.


Ας μη χαθεί
λοιπόν αυτή η ευκαιρία. Ήρθε η ώρα της δικής σας ευθύνης, της δικής σας απόφασης που θα κρίνει το μέλλον του τόπου μας.

Η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δημοτών Ομηρούπολης μπορεί και πρέπει να γίνει δημοτική αρχή στις 15 Οκτώβρη.

ΜΑΖΙ πρέπει να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Για να αλλάξουμε τη ζωή μας.

Για να δώσουμε ξανά φτερά στην ελπίδα.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών.

No comments: