Saturday, May 12, 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΤΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Δημοτών Δ. Ομηρούπολης Μάρκος Σκούφαλος και Μάρκος Κούνουπας απέστειλαν επιστολή στο Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ομηρούπολης, θέτοντας υπόψη τους μια σειρά από θέματα. Συγκεκριμένα η Αγωνιστική Πρωτοβουλία ζητά να τεθούν άμεσα στο Δ.Σ. τα πιο κάτω θέματα:

1. Νέο κτίριο λυκείου στο Βροντάδο
2. Συνέχιση προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι
3. Μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στις ανάγκες των κτηνοτρόφων και των αλιέων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.
4. Ενημέρωση για την ολοκλήρωση των αποχετευτικών δικτύων Βροντάδου και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις περιοχές Αγίου Μακαρίου και Αγίου Μάρκου.
5. Κλειδού & Τρυπατές: Πιστεύουμε ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως δημοτικό συμβούλιο είναι να πάρουμε μία απόφαση προστασίας των περιοχών αυτών, η οποία θα αποτρέψει επικίνδυνες παρεμβάσεις.
6. Οφειλές προς το δήμο: Τι πρόγραμμα υπάρχει από τη δημοτική αρχή για την είσπραξη χρεών από μεγαλοφειλέτες του Δήμου;
7. Ιδιοκτησιακό Καθεστώς στο Θόλος: Προτίθεται η δημοτική αρχή να διεκδικήσει την υπάρχουσα δημοτική περιουσία στην περιοχή «Θόλος» από το δήμο Χίου με δεδομένο ότι ο δήμος μας χάνει σεβαστά εισοδήματα που του ανήκουν;
8. Ψήφιση μέτρων δασοπροστασίας ενόψει θερινής περιόδου και παροχή πλήρους στήριξης στην Ομάδα Εθελοντών Δασοπροστασίας του Δήμου μας.

No comments: