Wednesday, May 30, 2007

«Ευχαριστήριο»

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ομηρούπολης ο δήμαρχος κ. Ι. Μαλαφής στην προσπάθειά του να μοιράσει ισομερώς τις πολιτικές ευθύνες για την οικονομική κατάσταση του Δήμου και ιδιαίτερα για το ζήτημα που αφορά την απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων στα ταμεία τους, ανέφερε ότι συμμετείχα σε σύσκεψη μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, το σύλλογο εργαζομένων ΟΤΑ και άλλους δημοτικούς συμβούλους και ότι γνώριζα το περιεχόμενο ανεπίσημου εγγράφου που περιέγραφε την οικονομική κατάσταση του Δήμου και το απέκρυψα.
Δυστυχώς το παπαγαλάκι που ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο αλλά και η άκριτη υποδοχή όσων άκουσε τον οδήγησε σε μια άνευ μέτρου συκοφαντία του προσώπου μου αλλά και της παράταξης που με συνέπεια υπηρέτησα οκτώ ολόκληρα χρόνια, δίνοντας σκληρές αντιπολιτευτικές μάχες με απώλειες προσωπικές, οικογενειακές και ψυχικές. Ευτυχώς που βρέθηκαν ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ κ. Τσακός αλλά και ο τέως δήμαρχος Ομηρούπολης κ. Παπαλιός για να αποκαταστήσουν την αλήθεια και να βεβαιώσουν ότι δεν συμμετείχα σ’ αυτή τη συνάντηση.
Αυτά είναι φίλοι αναγνώστες τα επίχειρα που εισπράττει κάποιος που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς να υπηρετεί κομματικά, πολιτικά, κοινωνικά, προσωπικά και οικονομικά συμφέροντα. Δικαιώνεται σιγά - σιγά και η απόφασή μου να απομακρυνθώ από τα δημοτικά δρώμενα στην Ομηρούπολη, ιδιωτεύοντας και με μια γεύση πικρίας, συνειδητοποιώντας ακόμη βαθύτερα ότι το τοπικό πολιτικό καταστημένο αλλάζει πρόσωπα και προσωπεία αλλά όχι μεθόδους και συμπεριφορές.

Παντελίδης Γιώργης
πρώην δημοτικός σύμβουλος της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας
Δημοτών Δήμου Ομηρούπολης

No comments: