Thursday, September 20, 2007

Για την πληρωμή των εργαζομέων της ΤΕΔΒ

Ξεκίνησε η πληρωμή των εργαζομένων της Τεχνικής Εταιρείας του δήμου Ομηρούπολης, μετά και από την τελευταία σύσκεψη που έγινε χθες ανάμεσα στο δήμαρχο και στους επικεφαλής των παρατάξεων, «Πολίτες Ομηρούπολης» και τη δική μας. ( Ο κ. Παπαληός θα ενημερωνόταν τηλεφωνικά).

Από πλευράς της παράταξής μας συμμετείχε ο Μάρκος Σκούφαλος, που έθεσε ξανά τις θέσεις της παράταξης, για αποπληρωμή των δεδουλευμένων, τις νόμιμες αποζημιώσεις, την από κοινού συμφωνία σε τυχόν διεκδικήσεις και τις μετατάξεις των υπαλλήλων της Τεχνικής στο Δήμο ενόψει και των επικείμενων εξελίξεων από το νόμο Παυλόπουλου, για όσους υπαλλήλους υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Τονίσαμε ότι η εταιρεία δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο της, αφού το πλαίσιο της ασυδοσίας της οικονομίας της αγοράς, σε συνδυασμό με τις δικομματικές πολιτικές καθιστούν μη βιώσιμες τέτοιες επιχειρήσεις.

Η παράταξή μας θεωρεί ότι η δημοτική αρχή θα πρέπει να ζητήσει και να διεκδικήσει και τα υπόλοιπα 150.000 Ευρώ- η υπόσχεση αφορούσε σύνολο 300.000- προκειμένου να καλυφθούν πλήρως όλες οι υποχρεώσεις της εταιρείας και προς τους τρίτους.

Δηλώνουμε ότι θα παρακολουθούμε με προσοχή το θέμα επεμβαίνοντας, αν χρειαστεί σε κατεύθυνση πάντα επίλυσης του Γολγοθά των εργαζομένων.

No comments: