Tuesday, October 14, 2008

ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μετά από πέντε μήνες έφτασαν στο δήμο Ομηρούπολης εντεταλμένοι από την Περιφέρεια ελεγκτές, προκειμένου να ελέγξουν την οικονομική κατάσταση του Δήμου και τα γνωστά ελλείμματα που δημιουργήθηκαν την προηγούμενη περίοδο με θύματα όχι μόνο τον ίδιο τον οργανισμό , αλλά και τους εργαζόμενους με ασφαλιστικές εισφορές και δάνεια , που εμφανίζονταν πληρωμένα χωρίς όμως να είναι.
Θεωρούμε θετικό το γεγονός, αφού και ως παράταξη συμβάλλαμε σε αυτή την κατεύθυνση προκειμένου η ενασχόληση του οποιουδήποτε με τα κοινά του δήμου Ομηρούπολης στο μέλλον να μην είναι συνώνυμο της διαπλοκής και της συναλλαγής.
Το θετικό όμως του πράγματος συναρτάται υπό δύο προϋποθέσεις:
• Να γίνει σωστή και σε βάθος διαλεύκανση της υπόθεσης στις πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις της.
• Να μην αποτελέσει ο έλεγχος άλλοθι για τη δημοτικής αρχή, ώστε να κωλυσιεργήσει στις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους και τους δημότες μας.
Κλείνοντας θεωρούμε ότι ως παράταξη επιτελέσαμε στο ακέραιο το καθήκον μας και αυτά που υποσχεθήκαμε στους δημότες μας στον τομέα αυτό. Είναι γνωστό ότι ζούμε στην εποχή των «Εφραίμ» και ως εκ τούτου το ζήτημα πλέον αφορά στην πολιτεία και στην κυβέρνηση, να πράξει το δικό της καθήκον.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ